Kvarteret Paraden – mitt i Barkarbystaden

Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här ska 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser byggas. Här byggs även förskolor och skolor och det planeras för sporthall, bibliotek, universitet, sjukhus och mycket mer.

Barkarbystaden ligger mitt i västra Stockholms nya knutpunkt. Järfälla kommun har utsetts till det bästa boendevalet av resenärer som pendlar dagligen, idag finns både fjärrtåg och pendeltåg och inom några år även tunnelbana. Vägg i vägg med bostäderna kommer butiker, caféer, restauranger och parker bjuda in till en samvaro utanför hemmet.

Åke Sundvall AB är en av de utvalda byggherrarna som tillsammans med Järfälla kommun ska bygga ut Barkarbystaden.

Precis intill Stora Torget mitt i Barkarbystaden, bygger vi kvarteret Paraden. Kvarteret innehåller total 217 lägenheter och 4 butikslokaler. De första boende beräknas kunna flytta in i slutet av 2016.

Med Paraden vill vi bidra till att Barkarbystaden blir en levande, intressant och hållbar plats att leva på med vacker och spännande arkitektur. Därför skapar vi ett kvarter som sticker ut och samtidigt värnar om de klassiska boendekvaliteterna. Ett kvarter med puls, takt och ton.

 

För mer information: www.barkarbystaden.se

 

situationsplan_webb

 

Järfälla Kommun – Stockholm Väst

Endast två mil nordväst om Stockholm C, med både fjärrtåg, planerad tunnelbana och pendeltåg, är Järfälla kommun på väg att bli Västra Stockholms nya knutpunkt. Idag bor cirka 70.000 människor här, och varje år växer kommunen med cirka 1000-1500 invånare. I en artikel publicerad i Dagens Nyheter i februari 2014 utsågs Järfälla till det bästa boendevalet av resenärer som pendlar dagligen. Kommunen erbjuder ett brett serviceutbud, gott företagsklimat, vacker natur och närhet till Mälaren. Här finns även en mängd fritidsaktiviteter och kulturevenemang som Järfälla kulturskola, Brukets skidbacke, Viksjö golfklubb, tennis-, sim- och hockeyhallar.

För mer information: www.jarfalla.se
kontakt_1

 

0
Barkarbystaden